Hogyan lehetsz eBizsu képviselő?

Nem számít, hol laksz, mi az iskolai végzettséged, nem érdekel senkit a korod, a lényeg a 18 betöltött életév.
Elsőként ki kell építened az ügyfélköröd, amely kezdetben valószínűleg a családtagjaidból, barátaidból, iskola- vagy munkatársaidból, szomszédokból áll.

 
Használnod kell az eBizsu-katalógusokat és a majdani honlapot ahhoz, hogy népszerűsíthesd a termékeinket, és amikor összegyűlt az első megrendelésed (jelenleg minimum 5000 Ft értékben kell rendelni), ezt továbbítod az eBizsu  központjába. A rendelt termékeket postán küldik neked arra a címre, amelyet megjelöltél a beiratkozásnál.

A beiratkozás ingyenes, nincs kezdőcsomag,  új katalógus kéthavonta jelenik meg, egyet minden alkalommal ingyen kapsz, ha többre van szükséged, az már nem ingyenes, de egy jelképes összegért kapod, kb 70 Ft.

Beiratkozáshoz szükséges:
Név
Lakcím
Telefonszám
Email

Ezen adatokat  el kell küldened nekem, amit továbbítok a központ felé ,amint ez megtörtént, utána küldenek postán a lakcímedre egy ingyenes katalógust és a regisztrációs űrlapot,amit kitöltve és egy személyazonossági másolatot mellékelve emailben vagy postán kell visszaküldeni. Majd kapsz emailen egy honlapot a regisztrációs kódoddal és a jelszavaddal. A honlapon adhatod le a megrendeléseidet, nyomon követheted a csoportodat és rendeléseiket.

 Kapcsolat velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése